Loading

Potoška vas 44a, 1410 Zagorje ob Savi    

041 970 334

info@ac-jereb.si

Pon-Pet: 8:00 – 16:00

Pon-Pet: 8:00 – 16:00
Rezervirajte Servisni Termin 0 41 970 334
Potoška vas 44a, 1410 Zagorje ob Savi    

O nas

25 let ugleda v svojem delu

Avtocenter Jereb je družinsko servisno podjetje za popravila avtomobilov v Zagorju ob Savi, ki že 24 let služi naši lokalni skupnosti in okolici. Naši strokovnjaki  z ustreznimi certifikati so usposobljeni rešiti kakršno koli potrebno popravilo avtomobila ali druge težave z vozili, ki jih imate. Žan Jereb, lastnik, je trgovino podedoval po očetu. Družina se že več kot dve desetletji ukvarja s splošnimi popravili avtomobilov, poslovanje pa še naprej raste zaradi naše predanosti servisu in integriteti.

Avtoservis Jereb je center za preventivno vzdrževanje in popravilo avtomobilov. Izvajamo visokokakovostne, zajamčene storitve, ki jim lahko zaupate po pošteni ceni. Popravljamo vozila in smo vaša najboljša izbira za redno vzdrževanje vaših avtomobilov, terencev, tovornjakov in voznih parkov.

Spoznajte lastnike

S svojimi strankami ravnamo tako, kot želite, da z vami ravnamo.

ŽAN JEREB
Solastnik 2019
Tehnični mojster s certifikatom je obiskoval srednjo srednjo šolo in svoj študij usmeril v avtomobilsko kariero.
RAJKO JEREB
Ustanovitelj podjetja 1977
avtomehanik

Žan in Rajko sta poskrbela, da sta se obkrožila z zaposlenimi, ki delijo isto vizijo, vrednote, predanost in strokovnost, kot jih ponujata svojim strankam. Zato so skrbno izbrali svojo posadko, da vam zagotovijo, da ste vi in vaše vozilo v najboljši oskrbi. Vsi zaposleni v Avto center Jereb so zelo pošteni, marljivi in najbolj predani ljudje, kar jih boste kdaj srečali.

Naša Ekipa

Spoznajte strokovnjake Avto centra Jereb

Naša ekipa je specializirana za veliko različnih tipov vozil in ker delajo na več različnih vozilih kot njihovi trgovci, je tudi njihovo splošno strokovno znanje večje.
Z delom na številnih znamkah in modelih lahko našim tehnikom zaupamo, da bodo pravilno diagnosticirali zahtevna popravila in druge težave. Ker avtomobilska tehnologija napreduje, naša ekipa nenehno posodablja svoje izobraževanje in veščine.

Potrebujete pomoč glede vašega vozila? Mi lahko pomagamo…

Specializirani smo za popravilo poškodb na vozilih. Pravzaprav smo drugo največje popravilo za popravilo škode.

Pokličite: 041 970 334

REZERVIRAJTE SERVIS POTREBUJETE POMOČ?